Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2009

ο καθρέφτης της αγανάκτησης











Είναι εκλεγμένοι εγκληματίες!
Σήμερα, ημέρα Δευτέρα 26 Ιανουρίου 2009, διαπράχτηκε ένα ακόμα οικολογικό έγκλημα σε 40 και πλέον αιωνόβια δέντρα στην πιο πυκνοκατοικημένη περιοχή της Αθήνας, που πνίγεται από τη μόλυνση και το τσιμέντο. Η εκλεγμένη δημοτική αρχή αγνοώντας επιδεικτικά τις ανάγκες της περιοχής και τους κατοίκους – κάποιοι από τους οποίους έκαναν το σφάλμα να τους ψηφίσουν και πήραν στο λαιμό τους και τους υπόλοιπους – ξημερώματα Κυριακής προς Δευτέρα, ενεργώντας «τριτοκοσμικά», ασέλγησε σε βάρος του περιβάλλοντος κόβοντας αιωνόβια δέντρα και καταστρέφοντας φωλιές πουλιών.
Στη δίκαιη αγανάκτηση και τον ξεσηκωμό των κατοίκων της περιοχής έστειλαν τις δυνάμεις καταστολής να σκορπίσουν χημικά και φόβο. Τις ίδιες δυνάμεις καταστολής (που πληρώνονται από τους έλληνες φορολογούμενους) που προστάτευαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Συντάγματος, το μόνο δέντρο για το οποίο έδειξε ευθιξία ο Δήμαρχος.
Αύριο θα συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις των κατοίκων σε μια προσπάθεια να σταματήσει να βιάζεται η πόλη ερήμην τους. Το σημαντικό όμως είναι όταν σε δυο χρόνια γίνουν δημοτικές εκλογές αυτοί οι «κύριοι» να πάνε σπίτι τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: